Verdien meer geld met je ledensite

Maak snel en eenvoudig jouw eigen online programma. Zie dat je programma's beter worden gevolgd en verkoop meer van je andere digitale producten door de effectieve "Backend Triggers".

Image placeholder
Image placeholder
Verkoop meer online programma's die beter worden gevolgd

Met unieke features als het "druppelsysteem" (gefaseerde content), verdwijnende content en automatische countdowns worden je programma's niet alleen vele malen beter gevolgd, maar verkoop je ook eenvoudig meer van je andere programma's.

Probeer nu 14 dagen voor €1
  Image placeholder
  Geen Business Zonder Backend

  Meer verkopen aan je huidige klanten is de meest eenvoudige verkoop die je kunt maken. Er zijn geen advertentiekosten voor nodig, je klanten hebben al bewezen dat ze bereid en in staat zijn om te investeren en het is 100% marge. Dit is waar je de hoogste winsten mee draait, maar tot nu toe was het vrijwel onmogelijk om dit echt (goed) te doen.

  Combineer dit met "geforceerd consumeren" van je content en je zult zien dat je automatisch meer gaat verkopen van je andere programma's. Met MemBirds verdien je meer geld en bedien je klanten beter. Meer resultaat voor je klanten en meer resultaat voor je bedrijf. Win-win.

   Image placeholder

   Voor marketeers, door marketeers.

   Start nu met online programma's die niet alleen beter worden gevolgd, maar ook beter worden verkocht

   Wat is MemBirds?

   Met MemBirds krijgt je ledensite vleugels! Je maakt snel en eenvoudig je eigen online programma's, beheert je klanten en verkoopt meer aan je huidige klanten met de unieke MemBirds "Backend Triggers".

    Image placeholder
    Verdwijnende content

    Je hebt een prachtig online programma gemaakt waarbij je met goede intenties de deelnemers onbeperkt toegang geeft. Niets zo frustrerend dan deelnemers die de intentie hebben om er "later naar te gaan kijken" om vervolgens te concluderen dat "later" nooit komt. Je wilt uiteraard dat je deelnemers je programma's volledig volgen en met "verdwijnende content" van MemBirds zul je ervaren dat je content meer wordt geconsumeerd… Omdat het verdwijnt! (optioneel).

    Vergelijk het met een Instagram story van je favoriete Instagrammer. Stel je dat ook een paar dagen uit, wetende dat de stories verdwijnen?

     Image placeholder